Unlimited Hosting Social Bookmarks Public Timeline

За НасСчетоводна кантора “Елиса ЕСА” ООД е създадена през 2003 г. Нашият малък , амбициозен и задружен екип с богат счетоводен и консултантски опит в различни професионални сфери на стопанската дейност , харесва и обича работата си и е готов винаги да Ви подкрепи при реализирането на Вашите идеи.

Всеки клиент е уникален сам по себе си и заслужава професионално и коректно бизнеспартньорство. Нашият екип се стреми да Ви осигури необходимото спокойствие по отношение на  счетоводната и данъчна отчетност. Деловите връзки с нашите клиенти се крепят на професионализъм, коректност, точност, лоялност и добросъвестност. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и неговата специфична дейност , съобразяваме се с характерните и нестандартни нужди на клиентите ни. Ние не само регистрираме и осчетоводяваме документите Ви, но предлагаме своевременна информация и консултация с цел взетото от Вас решение да бъде най-доброто.

Ние се стремим  към висок стандарт на качество на предоставяните услуги при спазване на конфиденциал-ност. Нашата цел е насочена към постигане на дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които допри-насят за успеха на нашите клиенти.